TVA: BE 0822.883.860

MCH sluit zich aan bij Net Computer Group

09/03/2024 - Gepubliceerd door : FiduPress < Terug MCH sluit zich aan bij Net Computer Group

Beste klanten,

We zijn verheugd u te kunnen melden dat MCH en MCH Services toetreden tot Net Computer Group SA, het moederbedrijf van Cloudbizz, waarmee we al ruim 12 jaar nauw samenwerken.

Deze fusie biedt ons een unieke kans, omdat het ons in staat stelt onze vaardigheden en expertise te bundelen om u een nog uitgebreider en krachtiger dienstenaanbod te bieden.

Beide teams zijn samengebracht in onze nieuwe kantoren te Wemmel. Onder leiding van Nicolas D’hondt, bijgestaan door Henri Haentjens en Alain Malvaux, vormen we een team van 32 toegewijde personen die hun krachten en complementaire vaardigheden inzetten om u een uitzonderlijke klantervaring te bieden. Ontdek al onze diensten op onze vernieuwde website: www.netcomputer.com

Met het oog op vereenvoudiging, zullen vanaf 16 maart 2024 al onze diensten en abonnementen worden gefactureerd vanuit één centraal factuuradres.:

Net Computer Group SA
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
BTW BE0822.883.860
IBAN BE82 0688 9020 2268 

Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd en zijn nu gecentraliseerd bij Net Computer Group. Echter willen wij u graag informeren dat wij voor elk departement aparte e-mailadressen hebben ingesteld en de voorkeur geven aan hun gebruik. Dit stelt ons in staat om al uw verzoeken te centraliseren en hun opvolging te vergemakkelijken via ons klantenportaal, terwijl we teamwork bevorderen. 

Hieronder vindt u de algemene e-mailadressen die u kunt gebruiken volgens uw behoeften:

Verkoop Afdeling: sales@netcomputer.com
Software Afdeling: software@netcomputer.com
Technische Afdeling: support@netcomputer.com
Financiële Afdeling: accounting@netcomputer.com

Hartelijk dank voor uw vertrouwen doorheen de jaren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groet, Het verenigde team van MCH & MCH Services & Net Computer Group 

Terug