TVA: BE 0822.883.860

Exact Winbooks SQL: Binnenkort beschikbaar.

22/11/2023 - Gepubliceerd door : FiduPress < Terug Exact Winbooks SQL: Binnenkort beschikbaar.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de SQL Server-versie van onze Exact WinBooks boekhoudsoftware is aangekondigd op ExactLive 2023. Deze belangrijke ontwikkeling betekent een stap voorwaarts in de prestaties en duurzaamheid van onze oplossing.

Met de overgang naar SQL Server profiteert onze boekhoudsoftware nu van een schaalbare infrastructuur die snellere, robuuste en betrouwbare gegevensverwerking mogelijk maakt. De geoptimaliseerde prestaties van SQL Server zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring, met ondersteuning voor grotere hoeveelheden gegevens en snelle responstijden.

De overstap naar SQL Server is ook een duidelijk commitment voor de toekomst van onze gebruikers. Hiermee waarborgen we de compatibiliteit van WinBooks met opkomende technologieën en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van IT-infrastructuur. U kunt erop vertrouwen dat onze software up-to-date blijft en zich aanpast aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Zodra deze beschikbaar is, ondersteunen we je graag bij deze overgang en helpen we je om optimaal gebruik te maken van de verbeterde prestaties en stabiliteit van onze software.

Uw tevredenheid staat voor ons op de eerste plaats en we blijven ons inzetten om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden om uw boekhoudprocessen te vereenvoudigen. Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen in Exact WinBooks en uw steun tijdens deze belangrijke mijlpaal in onze ontwikkeling.

Terug