TVA: BE 0822.883.860

2023: Een terugblik op onze realisaties tijdens dit onvergetelijke jaar!

20/12/2023 - Gepubliceerd door : FiduPress < Terug 2023: Een terugblik op onze realisaties tijdens dit onvergetelijke jaar!

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. We wilden even de tijd nemen om verslag te doen van alle ontwikkelingen die we in de loop van 2023 hebben geïntroduceerd. Met veel trots kijken we terug op wat we hebben bereikt, waarbij we de producten uitlichten die deze periode hebben gemarkeerd.

Allereerst Efactori, onze software voor elektronische facturering. De lancering ervan dit jaar was op alle vlakken een succes. Dankzij het gebruiksgemak en de geavanceerde functionaliteiten konden veel bedrijven efficiënter werken en hun facturatieprocessen stroomlijnen. De invoering van deze tool is in lijn met de vereiste voor elektronische facturatie in Peppol-formaat tegen 1 januari 2026. Een niet te missen trein!

Een ander product dat voor veel enthousiasme heeft gezorgd is ClearFacts. Deze innovatieve software heeft een solide link gecreëerd tussen accountants en ondernemers. Door de stroom van boekhoudkundige documenten transparant en veilig te beheren, heeft het het leven van onze klanten enorm vereenvoudigd, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

We zijn ook trots om aan te kondigen dat onze CloudBizz hostingoplossing dit jaar een opmerkelijke evolutie heeft doorgemaakt. Dankzij voortdurende verbeteringen is onze infrastructuur krachtiger en veiliger dan ooit geworden. Hierdoor zijn uw gegevens beter beschermd, wat u extra gemoedsrust geeft en optimale prestaties garandeert.

En tot slot mogen we onze boekhoudsoftware, Exact WinBooks, niet vergeten, die volgend jaar een grote upgrade zal ondergaan. Dankzij de integratie van de SQL Server database zal het meer stabiliteit en functionaliteit bieden. Dit maakt het veel eenvoudiger om je boekhouding te beheren, terwijl de kwaliteiten die deze software al jaren zo populair maken behouden blijven.

Kortom, 2023 was een jaar van opmerkelijke prestaties. We willen u bedanken voor uw vertrouwen en voortdurende steun. We hopen dat deze producten en diensten aan uw verwachtingen hebben voldaan en hebben bijgedragen aan uw succes. We blijven ons inzetten om u steeds meer innovatieve en effectieve oplossingen te bieden voor een steeds efficiëntere managementervaring.

We wensen u prettige feestdagen en kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw toekomstige projecten.

Terug