TVA: BE 0822.883.860


Alles wat u nodig hebt om efficiënt te werkenCloudBizz vereenvoudigt uw leven door u toegang te geven tot uw pc in de cloud. Het host al uw toepassingen en documenten in een eenvoudige en veilige interface.


Universele toegang

U kunt altijd en overal werken met de Desktop Cloud / Virtual Office. Via een internetverbinding hebt u toegang tot uw bureaublad vanaf elk apparaat (pc, tablet, mobiel, enz.).State-of-the-art oplossing

Citrix Workspace software biedt de bedrijfstechnologie om overal, op elk apparaat, te werken op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier.

Het is een zeer compatibele oplossing met al uw bestaande hardware

Maximale beveiliging

De verbindingen tussen uw terminal en de servers zijn versleuteld met de beste oplossingen die vandaag beschikbaar zijn.

Bovendien is, om ervoor te zorgen dat u gemachtigd bent om de dienst te gebruiken, een dubbel authenticatiesysteem via e-mail, sms, Google authentificator en/of Okta geïmplementeerd.

Volledige controle

U kunt de toegangs- en/of wijzigingsrechten van elk bestand of elke map voor elk van uw medewerkers definiëren.

Er wordt meermaals per dag een back-up van de gegevens gemaakt en het is mogelijk oude versies van een bestand terug te zetten (versioning).

Oplossing voor telewerken

De afgelopen maanden hebben ons dagelijks leven veranderd en één van de meest ingrijpende aspecten daarvan is ongetwijfeld het werk.

Dankzij de Cloudbizz-oplossing kunnen de meeste werknemers, met enkel een computer en een internetverbinding, gewoon thuis blijven werken.

Begroting onder controle

Inderdaad, de uitgaven zijn begroot.
Dit geeft u de zekerheid dat er, wat er ook gebeurt, geen overschrijdingen zullen zijn.

Deze zekerheid is mogelijk dankzij geautomatiseerde dagelijkse back-ups, gegevensbescherming (diefstal, brand, …), tijdige updates, bescherming tegen virussen en malware.