TVA: BE 0822.883.860

De digitale snelweg tussen accountants en ondernemers

ClearFacts, dat is samenwerking tussen accountants en hun klanten op zijn best. Onze ongeëvenaarde Booking Factory stroomlijnt de aanlevering en verwerking van documenten dankzij automatische boekingsvoorstellen die je in een oogopslag goedkeurt.

Van hobbelparcours naar snelweg? ClearFacts effent het pad!

Wij transformeren de relatie tussen accountants en ondernemers

Met ClearFacts haal je een veelzijdige toepassing in huis die complementair is met jouw accountingsoftware. Zet de stap naar digitaal boekhouden en maak je kantoor future-proof.

Facturen veilig en eenvoudig digitaal aanleveren

Documenten digitaliseren kan via verschillende invoermogelijkheden in allerlei bestandsformaten. Op maat van de gebruiker.

Ga voor efficiëntie en gemak

Een Booking Factory die het werk voor jou doet

De ‘Booking Factory’ is zonder twijfel het paradepaardje van ons platform. Ze is best-in-class voor automatische herkenning, verrijking en validatie van je documenten en maakt je workflow efficiënter zoals geen enkele andere tool dat kan.

Boek efficiënter en eenvoudiger in

Continu en up-to-date inzicht in een onderneming

Alle verwerkte documenten en boekingen zijn 24 op 24 en 7 op 7 toegankelijk in het online archief. De kerncijfers en evoluties worden continu aangevuld met de meest recente data en zijn zichtbaar in het dashboard.

Bekijk het dashboard

Integratie met je favoriete boekhoudpakket

ClearFacts is het enige digitaal platform dat naadloos connecteert met de meest gebruikte software voor accountants. Zo hebben jij en je klanten steeds de meest recente data ter beschikking.

Ontdek alle integraties