TVA: BE 0822.883.860

MCH SERVICES werd opgericht in 2003 en richt zich op de installatie en het onderhoud van boekhoudkundige en bedrijfsbeheeroplossingen. Wij zijn exclusieve dealers van het WINBOOKS productassortiment en zijn er trots op, onze GOLD status te kunnen promoten. Deze status garandeert o.a. dat ons team van experts gecertificeerd is voor het gehele assortiment WINBOOKS producten.

Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit kleine en middelgrote ondernemingen met 2 tot 75 werknemers en wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een digitale oplossing voor trustees en hun klanten.

MCH SERVICES bestaat uit boekhoudkundige specialisten en informatici die speciaal zijn opgeleid in bedrijfsbeheer en organisatie.

Dankzij ons zusterbedrijf MCH N.V., een team van 20 personen, kunnen wij u een globale oplossing bieden, zonder onderaannemers: wij beheren uw IT door alle facetten aan te pakken; van de plaatsing en installatie van glasvezelnetwerken en/of gestructureerde bekabeling, tot de verkoop, de installatie en het onderhoud van servers, printers, multifunctionele kopieerapparaten en faxen, evenals alle verbruiksgoederen, toner, inktpatronen, via onze online en cloud oplossingen.

Wij werken voortdurend aan een hoog niveau van dienstverlening als garantie voor ons professionalisme en hopen u hiervan de voordelen te kunnen aanbieden.