WinBooks KMO

Bouw uw eigen oplossing

Van de eenvoudige facturatie tot een commercieel beheer, compleet geïntegreerd in uw boekhoudkundige oplossing. Volg uw boehouding in real time en word op de hoogte gebracht van te ondernemen acties dankzij een directe toegang tot uw sleutelcijfers.Comptabilité

Boekhouding

Profiteer van hyperuitgeruste tools om uw boekhouding te optimaliseren. Conform de meest recente wettelijke voorschriften onderscheidt de WinBooks-oplossing zich ook door haar gebruiksgemak en haar talrijke beheerfuncties: analyse, overschrijvingen, import-export van Excel, analyse van de balans, enz.

Gestion commerciale

Commercieel beheer Logistics

Een oplossing gaande van eenvoudige facturatie tot een volledig en geïntegreerd commercieel beheer: een uitzonderlijk vermogen om zich aan uw behoeften aan te passen dankzij de talrijke modules, de talrijke functies en de exclusieve plug-ins.

Digitalisation

Digitalisering

Maak verbinding met de digitalisering. Centraliseer al uw digitale documenten in uw WinBooks-oplossing, deel uw documenten via het collaboratieve platform en krijg toegang tot de online rapporteringstool. Wil u verder gaan? Maak gebruik van automatische codering. Een gemakkelijk te implementeren oplossing met vele voordelen.