TVA: BE 0822.883.860

Uw klanten sturen u bestanden per e-mail en u bent het beu om ze manueel te moeten sorteren en opslaan? Fidustore is de universele en goedkope oplossing. Geef ze een specifiek e-mailadres en de bestanden worden automatisch in de juiste mappen geplaatst. Ja, zo simpel is het!

Fidustore is een platform voor het definiëren van e-mailadressen die moeten worden gekoppeld aan directories op uw lokale PC. Alle bestanden -behalve verder vermelde uitzonderingen- die naar deze adressen worden gestuurd, worden uit de mails gehaald en opgeslagen in de bestemmingsdirectory die u voor elk adres hebt gedefinieerd.

De volgende bestandsformaten worden aanvaard: pdf / jpg / jpeg / png / bmp / tif / tiff / xml.

Uitvoerbare bestanden (exe / bat) en zip-bestanden worden aan de bron geweigerd. Beeldbestanden groter dan 30Mb worden geweigerd en die kleiner dan 150Kb worden eveneens geweigerd (aangezien het geen documenten zijn maar handtekeningen of logo’s die in de mail zijn geïntegreerd). 

De bewaartermijn voor ongelezen e-mails is 45 dagen.

Elk bedrijf dat regelmatig bestanden per e-mail ontvangt en deze in zijn omgeving moet opslaan. Typisch voor zaakwaarnemers die bestanden van hun cliënten ontvangen om deze te coderen of in het boekhoudsysteem te integreren en die de mailmodule van hun software niet willen of kunnen gebruiken. Trustees die geen OCR VI of Demat hebben, die Connect niet kunnen gebruiken of die verschillende softwarepakketten hebben, zijn potentiële doelwitten. Het gebruik is eenvoudig en de prijs is zeer aantrekkelijk, zonder de beperkingen van boekhoudsoftware.