Codabox


De totaaloplossing voor elektronische boekhouding
Met CodaBox verbindt u informatiestromen uit verschillende bronnen. Al uw facturen, bankrekeningen en loonfiches omgezet in bruikbare gegevens… geleverd aan de boekhoudsoftware van uw keuze.CODA

Rekeningafschriften elke ochtend rechtstreeks in uw software

CODA is de Belgische standaard voor de uitwisseling van elektronische rekeningafschriften. Dit CODA-formaat werd ontwikkeld door Febelfin.

Elke boekhoudsoftware kan automatisch CODA’s inlezen, zodat u kostbare tijd bespaart. CODA’s geven een duidelijk overzicht van alle verrichtingen van en naar bankrekeningen en worden dagelijks naar uw kantoor of bedrijf gestuurd. U hoeft niet langer te wachten op papieren rekeningafschriften. Geen fouten of ontbrekende nummers meer!

Om als boekhouder rechtstreeks toegang te hebben tot deze CODA-bestanden, moeten uw cliënten u een bankmandaat geven. CodaBox helpt u om deze aan te vragen en zorgt voor de administratieve formaliteiten bij de verschillende banken.

Bereken hier in minder dan 15 seconden hoeveel tijd u met deze dienst bespaart.

SODA

Automatisch loonstrookjes ontvangen van meer dan 50 sociale secretariaten

SODA is een door CodaBox ontwikkeld elektronisch formaat voor loonstrookgegevens van sociale secretariaten. Deze gegevens worden automatisch in uw boekhoudprogramma ingevoerd zodra ze beschikbaar zijn. Wij hebben onze krachten gebundeld met verschillende sociale secretariaten en softwareontwikkelaars om het SODA-formaat verder te optimaliseren.

Bespaar tijd, vermijd fouten: SODA is een unieke dienst die alleen bij CodaBox beschikbaar is. U betaalt een vaste prijs voor al uw bestanden.

VOICI

Onmiddellijke toegang tot de verkoopfacturen van uw klanten

CodaBox is compatibel met de meest gangbare factureringssoftware, zodat de verkoopfacturen rechtstreeks naar uw boekhoudprogramma worden gestuurd.

VOILA

Ontvang eenvoudig elektronische facturen van uw klanten en verwerk ze onmiddellijk

Een elektronische factuur is veel meer dan een traditionele PDF-factuur. Het is een factuur in UBL-formaat, een gestructureerd bestand dat automatisch wordt gelezen en verwerkt door uw klantenportaal, ERP- of boekhoudprogramma. 

Wij leveren inkoopfacturen aan u en uw klant via het Europese Peppol-netwerk. Via dit netwerk kunnen bedrijven veilig elektronische facturen sturen naar andere bedrijven en overheden in heel Europa. CodaBox is een gecertificeerd toegangspunt, zodat u snel en veilig facturen kunt ontvangen en verzenden.

De voordelen van de electronische facturatie

Zeg vaarwel aan de inputfouten, enorme tijdswinst voor de validatie en verwerking. Aangezien u de facturen in realtime ontvangt, vermijdt u de gewoonlijke piekperiodes en de hiermee verbonden trimestriële stress. 

Samen met zijn partners Sage, Winbooks en Wolters Kluwer heeft CodaBox het DigiCrowd-consortium opgericht. Ons doel? Elektronische facturering in België stimuleren, in samenwerking met verzenders en ontvangers. Meer en meer verzenders en accountants sluiten zich bij ons aan.

CARO

Ontvang automatisch de kredietkaartafschriften van uw klanten

Met CARO behoort de manuele codering van kredietkaartbetalingen tot het verleden. U hoeft uw klanten ook geen herinneringen meer te sturen om u hun ontbrekende kredietkaartafschriften toe te sturen. Alle afschriften van kredietkaarten worden elke maand elektronisch geleverd door CodaBox. Dit bespaart u tijd en stress. Bovendien zorgt CARO er ook voor dat u vlot werkt: geen tikfouten of fouten door een gebrekkige OCR.

CARO is een elektronisch formaat ontwikkeld door CodaBox om kredietkaartuittreksels te delen met accountants. Een unieke dienst.

SignHere

SignHere is de oplossing voor elektronische handtekeningen van CodaBox. Met deze tool kunnen accountants eenvoudig en veilig documenten die een handtekening vereisen, elektronisch ondertekenen, goedkeuren en delen met alle betrokken partijen.